Donacije i sponzorstva

Klub od osnutka, putem svojih članova, nastoji prenijeti ljubav prema vjetru, moru i jedrenju na nove, mlade naraštaje. Edukacija i stvaranje novih mladih jedriličara, odlasci na natjecanja duž cijele jadranske obale, organiziranje jedriličarskih natjecanja uz ostale aktivnosti i obaveze Kluba zahtjevaju osiguravanje određenih financijskih uvjeta.

Postanite ponosan sponzor jedrenja!

Pozivamo sve zaintresirane tvrtke koje dijele strast prema novim izazovima, kompetitivnosti i prepoznaju kvalitete svoje tvrtke u sportu kao što je jedrenje da nam se pridruže kao ponosni sponzori.

Jedrenje pruža idealnu priliku za promociju vaše tvrtke, unapređenje prepoznavanja tvrtke i omogućava jedinstvene doživljaje. U tu svrhu razvili smo vrlo uzbudljive i sveobuhvatne sponzorske pakete koji pružaju niz mogućnosti za promociju vaše tvrtke.

Ukoliko želite više informacija o mogućnostima sponzorstva ili razgovarati o mogućnosti sponzorskih paketa koji odgovaraju Vašim specifičnim potrebama, budgetu i ciljevima, stojimo Vam na raspolaganju. Rado ćemo poslušati vaše prijedloge i ponude!

DONACIJE

JK Briva prima donacije u novcu ili raznom materijalu neophodnom za nesmetani rad i razvoj kluba.

Trošak donacije umanjuje poreznu obvezu (poreza na dobit ili poreza na dohodak) do visine 2% ostvarenih prihoda u prethodnoj godini. Tako definirana vrijednost uključuje i obračunani PDV na donirano sredstvo.

Donacija se ne mora dokazivati ugovorima niti pisanim zahtijevima, ali se mora dokazati vjerodostojnom ispravom o darivanju, kao što je npr. izvadak žiro-računa sa isplaćenim iznosom ili obračun troškova za darovano sredstvo sa pripadajućim objašnjenjem.

Darovanje ili donacija definirano u članku 479. Zakona o obveznim odnosima (Narodne novine br.35/2005); Zakon o porezu na dobit (NN 177/04); Zakon o porezu na dohodak (NN 177/04).

Žiro račun kluba
kod Erste & Steiermarkische banke, IBAN HR4024020061100910023.